Historie

Lydsalonen er et indspilningsstudie placeret i Østjylland ved E45, lige mellem Randers og Hobro, 25 min. fra Århus. Byen hedder Asferg og er en hyggelig lille landsby i landlige omgivelser.

Studiet er computerbaseret, med Cubase 5 som software. Derudover satses der på en bred vifte af mikrofoner og plug-ins. Sammen med studiets hardware, skal det sikre,  at en bearbejdning af det analoge signal kan processeres i et omfang, så resultatet  bliver så optimalt som muligt.

Rent fysisk er Lydsalonen indrettet som to rum. Et liverum på ca. 50 kvm. og et kontrolrum på ca. 20 kvm. De er begge akustisk reguleret så indspilning, tracking og mixing foregår i et akustisk miljø, som gavner den endelige produktion. Lydsalonen har på sin liste over udstyr flere forskellige trommesæt, forstærkere, bas/guitarer og keyboards til rådighed for Lydsalonens brugere. Hjertet i hele foretagendet er kontrolrummet, byens forhenværende frisørsalon.

Studiet Lydsalonen drives af undertegnede, der har mere end 10 års studieerfaring og mere end 15 års erfaring som livemusiker.  Min hovedvægt som instrumentalist ligger på instrumenterne trommer og bas og derudover kan jeg også spille på andre instrumenter som guitar og klaver/keyboards. Jeg har arbejdet med både kopi- og originalmusik i mange år. Ud over mit virke som privat sangskriver og komponist, har jeg været aktiv som sangskriver, komponist og medarrangør i flere forskellige professionelle og originale orkestre,, samt undervist i sammenspil på skoler, ungdomsskoler og specialinstitutioner. Den erfaring bruger jeg i min egenskab som producer, medproducer og mixer når demo- og cdindspilninger produceres i Lydsalonen.

Lydsalonen skulle gerne fremtone som et kreativt miljø der kan danne nogle hyggelige, uhøjtidelige og hjemlige rammer, som kan skabe en afslappende atmosfære, når der skabes og indspilles.

Velkommen!

Kasper Bjerre

%d bloggers like this: